Publicerad 2016-01-15

Mistra söker en kontorskoordinator

Är du en prestigelös person med hög servicekänsla? Gillar du ordning och reda och är noga med detaljer utan att tappa helhetsbilden?

Mistra söker en kvalificerad kontorskoordinator till kansliet med sju personer i centrala Stockholm. Det här är jobbet för dig som trivs i en bred roll och med att vara spindeln i nätet. Här får du chansen att arbeta i en framtidsinriktad miljö och i en stiftelse som finansierar forskning inom hållbar utveckling.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som kan ta ett helhetsgrepp om kontorets skötsel och leverera på en hög nivå. Du kommer att vara kontorskoordinator med ansvar för bland annat löpande kontorsadministration, diarieföring, vårt digitala och fysiska arkiv samt kontaktregister. Du kommer även att vara intern samordnare och länk till externa konsulter för våra datorer, IT-stöd och konferensrumsteknik.

I dina arbetsuppgifter ingår även:

 • post- och budhantering
 • ta emot besökare
 • interna och externa möten och andra arrangemang
 • hålla allmän ordning på kontoret
 • kontakt med förvaltare, hantverkare och servicepersonal i fastigheten
 • inkommande fakturor
 • rese- och hotellbokningar
 • styrelseutskick
 • växel
 • vd-sekreteraruppgifter
 • personaladministration

På Mistra arbetar vi med Arkivsystemet W3D3, Kontaktregister Lime Pro och Hogia som löne- och ekonomisystem.

Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig som trivs i en öppen miljö samt är van att ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter och tycker om att samarbeta. Du bör vara flexibel och prestigelös då arbetsuppgifterna kan variera. Vi ser att du har några års erfarenhet från en liknande roll som kontorskoordinator eller administratör.  Det är en merit om du har erfarenhet av löneadministration.

Som person är du serviceinriktad, initiativtagande, kommunikativ och trivs med att rycka in och hjälpa till där det behövs. Du är självgående och en problemlösare med ett sinne för ordning och reda. Att skapa goda relationer med alla som kommer i kontakt med dig är värdefullt. Vidare söker vi dig som har goda IT-kunskaper och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Kontaktpersoner
Petra Fryxell
+46 8 555 652 25

Jessica Heikkilä
+46 8 555 650 26

OM MISTRA
Stiftelsen för miljöstrategisk forskning, Mistra, finansierar forskning som i samverkan med användare bidrar till att lösa viktiga miljöproblem för en god livsmiljö och en hållbar utveckling. Ur vårt stiftelsekapital investerar vi ca 200 miljoner kronor årligen i forskningsprogram och forskningscentrum. Forskningen rör områden som hållbart mode, strategier för framtidens skogsbruk, hållbara marknader samt bioteknik. Vi är sju personer på kansliet som ligger centralt i Stockholm.