Publicerad 2020-06-05

Webbinarium 16 juni: Grön omstart – Forskningens betydelse för en hållbar återhämtning

Coronapandemin har satt stort fokus på vikten av en grön återhämtning och innebär samtidigt möjligheter för en hållbar samhällsomställning på lång sikt. Varmt välkommen på Mistras webbinarium som belyser drivkrafter och beslut bakom tidigare samhällstransformationer, Sveriges utmaningar och möjligheter och hur forskning kan ligga till grund för beslut i rätt riktning.

Grön omstart – forskningens betydelse för en hållbar återhämtning

Datum: 16 juni

Tid: 10.00-11.00

Coronapandemin har satt stort fokus på vikten av en grön återhämtning och innebär samtidigt möjligheter för en hållbar samhällsomställning på lång sikt. Hur kan olika aktörer samverka och driva en hållbar återhämtning och långsiktig omställning?

Varmt välkommen på Mistras webbinarium som belyser drivkrafter och beslut bakom tidigare samhällstransformationer, Sveriges utmaningar och möjligheter och hur forskning kan ligga till grund för beslut i rätt riktning.

Sessionen sker på svenska och du som deltagare har möjlighet att mejla in frågor inför seminariet på jessica.bergh@mistra.org och chatta frågor till deltagarna under webbinariets gång.

Här finns webbinariumet att titta på i efterhand:

 

Registrering

Registreringen är stängd.

 

Deltagare

Victoria Wibeck, professor Linköpings universitet och programchef för The Seed Box

 

Svante Axelsson, nationell samordnare Fossilfritt Sverige

 

Ola Alterå, kanslichef Klimatpolitiska rådet.

 

Åsa Moberg, programansvarig Mistra

 

Moderator

Linda Bell, programansvarig Mistra